Salvador Illa expressa el compromís socialista amb la defensa dels animals

El candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa, s’ha reunit avui amb entitat animalistes de Catalunya per escoltar les seves demandes i presentar-los les propostes del PSC en aquesta matèria.

Salvador Illa els ha expressat el compromís socialista amb la defensa dels animals, perquè està convençut que l’avenç de la nostra societat passa per la inclusió de polítiques de protecció i benestar. Els i les socialistes sabem que aquesta és una demanda cada vegada més majoritària entre la ciutadania i un senyal de valors més humans i ètics. Ja estem treballant en la defensa dels animals des del Govern d’Espanya, amb la creació d’una Direcció General de Drets dels animals, precursora de la que també proposem a Catalunya; i a més està en procés de consulta pública la nova Llei marc de protecció animal.

Entre les propostes programàtiques que defensa el PSC també hi ha actuacions per a erradicar la venta il·legal d’animals, conscients del patiment que causa a milers d’aquests; una coordinació territorial dels centres d’acollida animal, ja que pateixen una gran pressió i saturació, a banda de dotar-los d’eines per a una millor gestió i així donar una millor qualitat de vida i millors oportunitats perquè els animals trobin una llar; o incloure els animals en els plans d’emergència, una qüestió molt reivindicada por les organitzacions animalistes i que ajudarà a salvar molts animals que, en situacions de catàstrofe o accident, queden sense empara.

Comparteix: