Salvador Illa demana “no perdre més oportunitats” davant “l’ambigüitat” del Govern amb l’aeroport

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar i cap de l’Oposició a Catalunya, Salvador Illa, ha destacat aquest dimecres que Catalunya no pot perdre mes oportunitats “i menys fer-ho per desavinences i ambigüitats del seu Govern”.

En relació al projecte d’ampliació de l’aeroport Josep Tarradellas Barcelona -El Prat, Salvador Illa ha destacat que les socialistes i els socialistes de Catalunya “hem treballat i seguirem treballant per a que pugui fer-se, però cal que el Govern tingui les idees clares i estigui on ha d’estar”.

“El Govern ha d’estar a l’alçada d’aquest moment i això significa assumir la responsabilitat de governar i prendre decisions; complir els compromisos i els acords; no donar sempre la culpa a un altre i tenir un projecte i un rumb per conduir el país”, ha destacat.

En aquest sentit, ha afegit que el PSC té clar el rumb que mereix Catalunya i la seva ciutadania: “Volem un país que avanci, una Catalunya que, en honor a la seva trajectòria, segueixi avançant, anant endavant i sent capdavantera”. També ha detallat que fer avançar Catalunya no és en cap cas incompatible amb el respecte al medi ambient. “Teníem una oportunitat i lamento que no es pugui invertir en l’ampliació per l’actitud del Govern, quan Catalunya té totes les capacitats per fer-ho compatibilitzant el creixement econòmic amb el respecte al medi ambient”.

 

Comparteix: