Romero: “ERC ha de decidir si vol seguir amb el fracàs d’un govern independentista o mirar a l’esquerra”

“El camí del canvi ja ha començat” i “cal iniciar el del diàleg i el retrobament”, sosté la portaveu del PSC al Parlament

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, ha manifestat aquest dimarts, en roda de premsa, que “creiem que és el moment de canviar d’etapa i que aquest Parlament recuperi el prestigi, respecti la llei i sigui plural. Per això proposem que Eva Granados sigui la dona d’esquerres que presideixi aquesta institució”.

A parer de Romero, en la pròxima legislatura “cal iniciar el camí del diàleg i el retrobament”, perquè amb la victòria electoral del PSC el 14F “el camí del canvi ja s’ha obert”. En aquesta línia, la portaveu entén que “aquest Parlament ha de començar a parlar ja del que preocupa a la gent en aquests moments de crisi social, econòmica i sanitària”.

Per tant, ha afegit, “estaria bé que ERC sortís de la seva zona de confort i decideixi si vol seguir amb el fracàs d’un govern independentista o mirar a l’esquerra i sumar amb un govern progressista que vulgui posar solucions”.

Comparteix: