Romero: “Cal un govern d’esquerres que trobi solucions als problemes que té el país”

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, ha anunciat aquest dilluns, a la sortida de la Comissió Executiva, que el Grup Socialista activarà “mecanismes parlamentaris” per poder fiscalitzar l’activitat del Govern en funcions, que ja acumulen 41 dies sense rendir comptes davant la cambra catalana.

“Aquesta setmana fa dos mesos que Catalunya va votar, fa 112 dies d’un Govern en funcions i fa 41 dies que aquest govern no ve a retre comptes al Parlament de la seva gestió”, ha criticat en roda de premsa.

Romero ha assenyalat que aquesta falta de control parlamentari sobre l’acció del Govern  és especialment “lamentable” en un context de pandèmia i crisi social i econòmica. “ERC ha agafat la via independentista, un camí que ja ha fracassat. El que hauria de fer és mirar l’alternativa d’un govern d’esquerres, liderat per Salvador Illa, que trobi solucions als problemes que té el país”, ha lamentat.

Ben lluny d’això, ha exposat, “els partits independentistes ens situen en un mercat de Calaf en què sembla que cada vegada puja més el preu d’aquest pacte. Demanem un govern amb urgència”.

Comparteix: