“Opto a la investidura com a representant de la formació política que va guanyar les eleccions”

El candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha fet palesa de “la necessitat que Catalunya tingui un govern i que la presidenta del Parlament convoqui pel 26 de març, com a molt tard, un ple d’investidura”.  Ho ha afirmat després de la seva visita als barris de Torre Baró i Ciutat Meridiana, on ha destacat que “és necessari estar a peu del carrer.” 

Seguint aquest punt, Illa ha ressaltat la necessitat de treballar per millorar les condicions de vida dels ciutadans i ciutadanes “He trepitjat la Catalunya real i he pogut comprovar com és de necessari treballar per la reactivació econòmica, per garantir la salut i per no deixar a ningú endarrere”.

Per altra banda, Illa ha posat el focus en “la urgència de fer un govern que passi pàgina i que obri un nou temps a Catalunya. Vull fer un govern de servidors públics que posi les institucions del país al servei de la Catalunya real i que deixi de parlar d’institucions imaginàries que no ens ha portat res de bo”. A més, també ha demanat que s’iniciï la ronda de contactes entre els diferents representants dels grups polítics”.

“Opto a aquesta investidura”

En aquest context, Salvador Illa ha reafirmat que “opto a aquesta investidura com a representant de la formació política que va guanyar les eleccions del 14 de febrer”. Així mateix, també ha mostrat la seva intenció d’intentar aconseguir els suficients suports “reitero la meva voluntat de presentar la meva candidatura i optar a convèncer a la majoria de diputats i diputades perquè em donin la seva confiança per presidir la Generalitat de Catalunya”.

Assenyala Illa que el fet de ser el partit més votat ja li dona un gran suport “tinc el suport del principal grup parlamentari del Parlament de Catalunya i estem treballant per tenir suports addicionals”.

Suport a Ángel Gabilondo

Finalment, el candidat socialista a la presidència de la Generalitat de Catalunya, ha volgut expressar el seu suport cap a Ángel Gabilondo, candidat del PSOE per les eleccions de Madrid “em sento molt reconegut en la manera d’entendre la política que té Ángel Gabilondo. Polítiques reals que busquen resultats reals a mitjà termini”.

A més, Illa ha afirmat que “m’he inspirat molt en el seu estil de fer política, crec que és l’indicat en els temps que corren”.

Comparteix: