“Oferim solucions concretes per resoldre problemes reals. Prou propostes estèrils”

La portaveu del Grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero, ha defensat avui les 15 propostes de resolució presentades al Debat de Política General pel grup que lidera Salvador Illa: “Oferim solucions valentes i concretes per resoldre problemes reals. Prou propostes estèrils que han provocat engany, frustració i dolor. Les cares del Govern han canviat, però segueixen sent els que fa 6 anys que governen dividits”.

Alícia Romero ha detallat que les 15 propostes presentades pel Grup Socialistes i Units per Avançar aborden problemes urgents i prioritaris pel benestar ciutadà, que van des de la salut fins a l’educació passant pel medi ambient, el feminisme, la despoblació, l’habitatge i la llengua i la cultura catalana, entre d’altres.

“Som una oposició dura quan no es fan les coses o quan no es fan bé, però també som una oposició constructiva perquè entenem la política com un instrument útil per a la ciutadania”, ha dit Romero, que ha demanat al president Pere Aragonès que “no reincideixi en els errors dels darrers anys i intenti resoldre els conflictes dins el seu Govern per fer avançar Catalunya, per no perdre oportunitats i perquè demà ens puguem sentir més orgullosos que avui”.

Sobre els conflictes interns dels socis de Govern, n’ha detallat dos especialment greus. En primer lloc, les discrepàncies sobre la taula de diàleg entre governs, “que no s’hauria d’utilitzar com una proposta llancívola” i que “cal complementar amb un diàleg intern a Catalunya”. En segon lloc, l’ampliació de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, “una infraestructura estratègica que cal convertir en hub internacional garantint el respecte a l’ecosistema”, però que per ara no ha estat possible per les desavinences entre els socis de Govern.

El tweet destacat

Alícia Romero denuncia que més de 1.000 joves s’han quedat sense plaça de Cicles Formatius a Catalunya

Comparteix: