Carmen Calvo en la Escola Feminista Dolors Renau del PSC, en Barcelona

“No n’hi ha prou amb inscriure el feminisme dins dels principis del partit. Ho hem de fer real”

El ministre de Cultura i Esports i primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat avui que “no n’hi ha prou amb inscriure el feminisme dins dels principis del partit, de les lluites que volem tirar endavant. Ho hem de fer real. Fem possible la igualtat entre homes i dones”. “Volem que l’educació sigui realment igualitària i promogui aquest valor. I això requereix l’acció conscient dels i les socialistes”, ha afegit.

 

Miquel Iceta, la presidenta del Congrés dels Diputats i membre de l’Executiva del PSC, Meritxell Batet; la secretaria d’Igualtat del PSOE, Carmen Calvo, i la secretaria de Polítiques Feministes del PSC, Sònia Guerra, han participat aquest divendres a la inauguració de l’Escola Feminista del PSC ‘Dolors Renau’ 2021.

 

Meritxell Batet ha assegurat que “estem davant de la construcció d’un nou pacte social” i ha alertat que “la precarietat laboral i les necessitats de cures familiars incrementen el risc de renuncia i de desenvolupament laboral de les dones”.

 

Carmen Calvo ha considerat que “només des de la igualtat es construeix la trama que uneix la capacitat de ser lliures i iguals, que és la solidaritat”.

 

Per la seva banda, Sònia Guerra ha dit que “ara més que mai, necessitem feminisme. Al nostre país i al món”.

Comparteix: