“No es pot reivindicar el diàleg al conjunt d’Espanya i negar-lo a Catalunya”

La viceprimera secretària del PSC, Eva Granados ha afirmat avui en roda de premsa que és necessari l’obriment d’una taula de diàleg immediatament a Catalunya: “Denunciem la no convocatòria d’una taula de partits a Catalunya. L’independentisme està poc disposat a fer política a Catalunya. No es pot reivindicar el diàleg al conjunt d’Espanya i negar-lo a Catalunya”.

 

En aquest context, Eva Granados ha realitzat aquestes declaracions en el marc de la celebració del comitè federal del PSOE dissabte passat, on va recordar que: Al comitè federal del PSOE s’ha tancat files amb la decisió de Pedro Sánchez de concedir els indults als presos independentistes”. La viceprimera secretària assegura que tot ha sigut per crear el camí del retrobament entre catalans i catalanes: “Es tracta d’una decisió valenta a favor de la concòrdia i el retrobament a Catalunya i per enfortir el conjunt d’Espanya”.

 

A més, també ha mostrat la total condemna del PSC cap a l’assassinat de Samuel: “Condemnem l’assassinat del Samuel que hem conegut aquest cap de setmana. Rebutgem tots els discursos d’odi que porten a la violència”.

 

Per altra banda, ha volgut demanar prudència per extremar la precaució davant de l’augment de casos de la COVID-19: “Volem fer una crida a extremar la prudència, ja que el virus no ha marxat. Podem dir que l’evolució de la vacunació està sent molt positiva, però hi ha un repunt de contagis. Volem demanar al conseller Argimón una reunió per saber com es fa front a aquest repunt”.

Comparteix: