Miquel Iceta: “Oferim no un candidat, sinó un president. El president Salvador Illa”

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat avui que “la nostra feina fonamental és  convèncer la majoria que el canvi que volen és possible. I això ho aconseguirem si demostrem que no ens resignem, que no ens deixem portar per la inèrcia, que posem per davant de tot l’interès del país. En la designació del nostre candidat hem de demostrar que volem guanyar, que volem governar, que volem presidir la Generalitat. Que anem a totes. I és per això que us proposo que oferim a la societat catalana no un candidat, sinó un president. El president Salvador Illa”.

 

Miquel Iceta ho ha dit al Consell Nacional per ratificar les candidatures del PSC per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Segons Iceta, “Salvador Illa és l’home que ha aconseguit que es comenci a practicar de veritat la cogovernança, el federalisme, l’autogovern i el govern compartit, vencent resistències i oferint col·laboració i lleialtat a tots els governs tinguin el color polític que tinguin. L’home tranquil en temps difícils, el gestor tenaç i perseverant, el polític dialogant i respectuós amb tothom amb un profund sentit institucional. Destaco la seva capacitat de gestió, la seva eficàcia, la seva diligència, el seu esperit crític, la seva altura de mires, i el compromís i la passió que posa en tot allò que fa. Salvador Illa és el president que vull pel meu país”.

 

Per la seva banda, Salvador Illa ha començat la seva intervenció dient “gràcies Miquel, per les teves paraules. Gràcies per la teva convicció. Gràcies per la teva determinació. Gràcies per la teva audàcia. Gràcies per la teva generositat. I Gràcies per ser el millor Primer Secretari que podríem tenir”. “Sóc un servidor públic i he procurat ser sempre on  podia ser útil.  On podia ajudar a resoldre problemes. Em diuen els meus companys que puc ser útil per resoldre la situació que viu Catalunya. I si els meus companys m’ho demanen, l’única cosa que els puc dir són dues paraules: estic preparat. Aquí estic. Estic preparat per presidir Catalunya”, ha afegit.

 

Salvador Illa ha assegurat que “vull ser president de la Generalitat perquè tinc esperança i confiança en Catalunya. Us demano que m’acompanyeu,  Us demano que lluitem. Amb respecte, però amb contundència i claredat. Podem fer-ho i ho farem. Guanyarem i recuperarem una Catalunya de la que puguem sentir-nos orgullosos. Aquest és el meu comprimís”.

 

 

Comparteix: