Alícia Romero portaveu del grup Socialistes i Units per Avançar

“Marcarem el rumb per intentar que Catalunya avanci i construeixi consensos”

La portaveu del grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero, ha afirmat avui que “al Debat de Política General marcarem les nostres prioritats. Estem decebuts per les divergències al Govern i per la seva incapacitat de fer una política útil. Ho hem vist en temes com l’ampliació de l’aeroport”.

 

Alícia Romero ha explicat que “al Debat farem el nostre paper d’oposició dura però també constructiva. Plantejarem les nostres solucions a problemes importants que creiem que té Catalunya. Mostrarem el nostre enfocament respecte a la recuperació meconínica, la seguretat, les infraestructures i la indústria, temes que hem anat tractant al Govern alternatiu”. “Marcarem el rumb per intentar que Catalunya avanci i que construeixi consensos per millorar la qualitat de vida de les ciutadanes i els ciutadans de Catalunya”, ha afegit.

 

En roda de premsa al casal socialista Joan Reventós després de la reunió de la Permanent, Alícia Romero ha volgut “felicitar el candidat del SPD, Olaf Scholz, per haver guanyat les eleccions alemanyes, i desitjar-li tota la sort i encerts per configurar un govern”.

 

Respecte als aldarulls a Barcelona, ha indicat que “creiem que hem de denunciar amb contundència aquesta violència i aquesta falta de respecte. Donem tot el suport als cossos i forces de seguretat i als serveis d’emergència. Convenen menys retrets i més col·laboració. Ens agradaria que aquest cap de setmana haguéssim tingut el President de la Generalitat col·laborant per resoldre el problema”.

Vídeo

Vídeo complet de la roda de premsa del PSC amb Alícia Romero

El tweet destacat

Comparteix: