Alícia Romero en roda de premsa del PSC

“La taula de diàleg no ha de tenir data de caducitat. Ara cal teixir complicitats per arribar a acords”

La portaveu del Grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero, ha assenyalat avui que al Debat de Política General, que tindrà lloc la setmana vinent, “veurem un grup socialista dur amb el Govern, amb tot allò que no ha fet o no ha fet prou bé, com l’ampliació de l’aeroport. Però també veurem un grup parlamentari constructiu, allargant la mà pel que calgui: ja vam oferir quatre grans pactes, però el Govern no està receptiu”. “El que ens agradaria és escoltar el president d’un govern sòlid, ferm, que va a la una i que presenta un pla de govern. Nosaltres ja vam presentar el nostre fa 15 dies, ens vam avançar amb més de 200 mesures per fer front als grans reptes de país”, ha afegit.

 

En roda de premsa a la seu del PSC, Alícia Romero també s’ha referit als 112 càrrecs institucionals pendents de renovació, alguns des de fa més de 7 anys. “No podem permetre que passi més temps i per això al juliol vam enviar cartes a tots els grups i la setmana passada vam començar reunions amb ells. Hem de ser responsables i renovar aquests càrrecs el més aviat possible”, ha dit

Per altra banda, la portaveu socialista ha celebrat “la normalització institucional” d’una taula de diàleg “que no ha de tenir data de caducitat. Ara cal teixir complicitats per arribar a acords. És molt important obrir un nou camí. Això s’ha de fer sense terminis i amb una certa tranquil·litat. En cap negociació important de qualsevol lloc del món s’han posat terminis ni dates”.

Les fotos de la roda de premsa d’Alícia Romero

Les millors imatges d’Alícia Romero a la roda de premsa del PSC

Roda de premsa Alícia Romero

Vídeo

Vídeo complet de la roda de premsa del PSC

Comparteix: