Javi López, eurodiputat del PSC al Parlament Europeu

Javi López: La transició verda és necessària, és urgent i inevitable

Aquest matí, s’ha presentat al Ple del Parlament Europeu, el paquet Objectiu 55, un conjunt de propostes encaminades a revisar i actualitzar la legislació de la UE i posar en marxa noves iniciatives amb la finalitat de garantir que les polítiques de la UE s’ajustin als objectius de reducció d’un 55% de les emissions al 2030, acordats pel Consell i el Parlament Europeu

L’eurodiputat Javi López ha intervingut al plenari per recordar que “el planeta està arribant a un punt de no retorn pel que fa al canvi climàtic. La transició verda és necessària, és urgent i inevitable”. López ha recalcat “el procés de descarbonització europeu serà referència a la resta del món, però hem de tenir en compte l’impacte social que pugui tenir per les persones més vulnerables”.

Per Javi López, “cal posar a la ciutadania al centre de les nostres preocupacions a través de mecanismes de compensació suficients i amb un repartiment d’esforços i objectius realistes per garantir el suport social al paquet Objectiu 55”.

Comparteix: