Illa: “Em presentaré a la investidura per passar pàgina i obrir un temps nou”

“El resultat de les eleccions aposta per una legislatura de diàleg i retrobament a Catalunya”

El candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha explicat aquest dilluns que l’Executiva del partit, reunida en format semipresencial, “ha fet una valoració molt positiva del resultat de les eleccions, que aposta per una legislatura de diàleg i retrobament a Catalunya, sense retrets ni revenges”.

 “El PSC ha guanyat, amb creixement a les quatre demarcacions, i em presentaré a la investidura, per coherència i convicció” ha afirmat Illa, que ha revelat que “aquesta tarda em posaré en contacte amb tots els líders polítics, excepte VOX, per explicar-los la meva voluntat de presentar-me a la investidura”.

En aquest context, el dirigent socialista ha manifestat que “el PSC torna a ser el centre de gravetat de la política a Catalunya”. I ha insistit: “Hem guanyat les eleccions i em correspon presentar la candidatura i formar un govern. Volem passar pàgina i obrir un temps nou. Presentaré candidatura per formar nou govern que doni resposta als problemes dels catalans i les catalanes”. “Catalunya es mereix sortir del carreró sense sortida”, ha conclòs.

Comparteix: