Iceta sobre el 14F: “O més procés, o més progrés”

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha visitat aquest dissabte el barri de Ca’n Oriac de Sabadell per donar suport als comerciants i restauradors que veuen com la seva activitat ha quedat restringida arran de les noves mesures aprovades pel Procicat per frenar l’avenç de la COVID-19. Ho ha fet acompanyat de l’alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés i del diputat al Parlament Pol Gibert i el regidor Manolo Robles, entre d’altres. Així mateix, Iceta ha expressat la seva solidaritat amb els veïns i veïnes que han patit les conseqüències de les riuades que ahir van afectar greument diversos municipis del Vallès.

Suport a les mesures per fer front a l’increment de casos de Covid-19

“En moments de dificultat cal fer confiança en els governants. Ha de ser un Nadal alegre i festiu, però amb moltíssima precaució”, ha declarat Miquel Iceta, des de la Plaça del Pi. El primer secretari també ha demanat un esforç per contenir l’expansió del virus a la ciutadania.

El 14F, una gran oportunitat

D’altra banda, el líder socialista s’ha referit als pronòstics que les últimes enquestes electorals fan sobre el resultat que pugui obtenir el PSC: “Ens són favorables però clarament insuficients. Els socialistes no ens presentem a aquestes eleccions per treure 5 o 10 diputats més. Nosaltres ens presentem a les eleccions per guanyar el Govern”.

En aquest sentit, Iceta ha destacat que les eleccions suposaran una gran oportunitat per intentar començar a redreçar les coses i recuperar el temps perdut després de 10 anys de governs que tenien la independència com a objectiu principal. En aquesta línia, Iceta ha declarat que el 14F hi ha “dues opcions: més procés o més progrés”.

Comparteix: