Salvador Illa a l'Assemblea del PSC

Iceta i Illa reivindiquen el lideratge de Pedro Sánchez i la cohesió del socialisme

El ministre i primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i del secretari d’Organització, Salvador Illa, han reivindicat el lideratge del president del Govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, i han posat en valor la cohesió del socialisme al conjunt de l’Estat.

En la seva intervenció avui a l’assemblea de delegats i delegades del PSC al 40 Congrés Federal del PSOE celebrada al Casal Socialista Joan Reventós, Miquel Iceta ha animat el socialisme català “a marcar el pas del socialisme espanyol des de l’esperit fraternal i solidari que sempre ha caracteritzat el PSC”.

El Congrés Federal del PSOE se celebra a València els dies 15, 16 i 17 d’octubre i, segons ha destacat Miquel Iceta, el PSC hi participarà “amb grans persones i grans valors, com el federalisme, el compromís europeista, el municipalisme i les reivindicacions socials, feministes i ecologistes”, entre d’altres.

Salvador Illa ha coincidit amb Miquel Iceta, i ha concretat que hi ha haurà una delegació del PSC de més de 300 persones al Congrés Federal del PSOE.

El també cap de l’Oposició a Catalunya ha detallat que la delegació del PSC tindrà principalment 5 objectius: reforçar el lideratge indiscutible de Pedro Sánchez; contribuir a la cohesió i la unitat del socialisme espanyol; actualitzar el projecte socialdemòcrata refermant el feminisme, l’ecologisme i les polítiques socials després dels estralls de la pandèmia; impulsar la idea d’una Espanya plural i diversa enfortint la vinculació amb Europa, i refermar l’aposta pel diàleg amb Catalunya a través de la negociació i el pacte entre els governs espanyols i català, però també entre els catalans i catalanes.

“Catalunya vol girar full i per fer-ho cal reforçar el projecte socialista a Espanya. Necessitem un Govern a l’altura de Catalunya després de 10 anys perduts per mals governs que han fixat un horitzó impossible”, ha resumit Salvador Illa.

Les fotos de l’assemblea

Visita la galeria amb les millors imatges de Salvador Illa i Miquel Iceta durant la seva intervenció

Assemblea delegació Congreso PSOE

Vídeo

Vídeo complet de l’assemblea de delegats i delegades del PSC al 40 Congrés Federal del PSOE

Els tweets destacats

Destaquem dos tweets sobre les intervencions de Miquel Iceta i Salvador Illa

Comparteix: