Miquel Iceta i Salvador Illa encapçalen la delegació del PSC al Congrés Federal del PSOE que se celebra a València.

Iceta i Illa encapçalen la delegació del PSC al Congrés Federal del PSOE

El ministre i primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i el president del Grup Socialistes i Units per Avançar i secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, encapçalen la delegació del PSC que participarà al 40 Congrés Federal del PSOE.
Concretament, el Congrés Federal del PSOE se celebrarà a València a partir d’aquest divendres i fins diumenge, i comptarà amb una delegació del PSC de més de 500 persones.

A Illa i Iceta se sumen destacats i destacades dirigents del PSC, com la ministra Raquel Sánchez; la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet; la portaveu del PSOE al Senat, Eva Granados, així com la resta de representants socialistes al Parlament de Catalunya, el Congrés dels Diputats i el Senat.

La delegació del PSC participarà en la trobada amb 5 objectius principals: reforçar el lideratge del president i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez; contribuir a la cohesió i la unitat del socialisme espanyol; actualitzar el projecte socialdemòcrata refermant el feminisme, l’ecologisme i les polítiques socials després dels estralls de la pandèmia; impulsar la idea d’una Espanya plural i diversa enfortint la vinculació amb Europa, i refermar l’aposta pel diàleg amb Catalunya a través de la negociació i el pacte entre els governs espanyols i català, però també entre els catalans i catalanes.

Alguns actes destacats en els què participarà el PSC:

DIVENDRES 15
13.30 hores: Reunió del Consell Polític Federal.

DISSABTE 16
16.15 hores: Ágora. ‘Avanzamos con Europa’ amb Joaquín Almunia, José Manuel Albares i Iratxe García. Modera: Javi López.
18.00 hores: Ágora. ‘Avanzamos en Ciencia y Salud’ amb Carolina Darias, Diana Morant, Pilar Alegría i Carles Ruiz. Modera: Juan Cruz Cigudosa.
18.45 hores: Espai Tomás Meabe. ‘Entre Socialistas’ amb Miquel Iceta.
19.00 hores: Ágora. ‘Avanzamos en Políticas para la juventud: vivienda’ amb Raquel Sánchez, Francina Armengol, Amparo Marco i Omar Anguita. Modera: Pedro Casares.

DIUMENGE 17
11.00 hores: Plenari.
12.00 hores: Clausura amb intervenció del secretari general.

Comparteix: