“És bo per a Catalunya un PSC fort al Govern d’Espanya”

El cap de l’Oposició a Catalunya, Salvador Illa, ha expressat la seva  satisfacció per les dues responsabilitats que assumiran el dia de demà Miquel Iceta i Raquel Sánchez, el primer com a ministre de Cultura i Esport, i la segona al capdavant del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Ho ha fet durant la seva visita a Lleida, en el marc de la Conferència Horitzó 2020-23, acompanyat del primer secretari de la Federació de les comarques de Lleida, Òscar Ordeig; les diputades al Parlament Judith Alcalà i Sílvia Romero; la diputada al Congrés, Montse Mínguez; la senadora Lorena González i i el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín.

El cap de l’Oposició a Catalunya, ha afirmat que el PSC guanya pes en la remodelació del Govern d’Espanya: “És un dia feliç pel PSC. Ahir el president del Govern va donar a conèixer una remodelació del seu Govern, i el company Miquel Iceta i la companya Raquel Sánchez obtenen dues responsabilitats cabdals en aquest nou executiu”. En aquest context, els ha felicitat a tots dos per la responsabilitat que assumiran a partir de demà, tot indicant que tindran ministeris claus en un nou Govern que és el de la recuperació. Una recuperació, que Illa indica que: “La volem justa, digital, verda i feminista”.

Seguint aquest punt, ha afirmat que els i les socialistes se senten molt orgullosos: “És un orgull que es comptin amb persones del PSC que vénen de l’àmbit municipal, com es Raquel Sánchez”. Com també amb Miquel Iceta, on ha expressat que: “Té una trajectòria política acreditada i en la que dia a dia amb les seves decisions demostra ser un dels polítics més brillants d’Espanya”.

“Som el primer partit de Catalunya i tenim un paper decisiu al Govern d’Espanya. Això és positiu pels catalans i catalanes”. Així com ha explicat que: “És bo per a Catalunya un PSC fort a Catalunya i és bo per a Catalunya un PSC fort al Govern d’Espanya”.

Per altra banda, Salvador Illa ha tingut paraules d’agraïment als companys i companyes que abandonen la seva responsabilitat al Govern d’Espanya: “Faig palesa de la gran feina feta”.

Finalment, també ha volgut deixar un missatge de la situació política a Catalunya: “Lamentem que el senyor Aragonès, amb una postura immòbil, aposti pel monòleg i rebutgi el diàleg”.

Comparteix: