“El vot al PSC servirà per canviar les coses”

El candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha afirmat avui que “el PP, Convergència i derivats comparteixen un mateix model ideològic, no és cap sorpresa, però no oblidem que ha estat també ERC qui ha estat còmplice i executora de consolidar aquestes retallades de la dreta des del 2013. Aquesta involució de drets i igualtats d’oportunitats per a la ciutadania l’ha fet blanquejant la pitjor cara de la dreta catalana”.

 

Salvador Illa ha intervingut avui en actes celebrats a Salou i Lleida al costat del President del Govern d’Espanya i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez; el Primer Secretari del PSC i Ministre de Política Territorial i Funció Pública, Miquel Iceta; la Presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet; la cap de llista per Tarragona, Rosa Ibarra, i el cap de llista per Lleida, Òscar Ordeig. El candidat socialista indicat que “sé que molts dels vots seran prestats, vots de confiança. Però us asseguro que els sabrem administrar. Demano el vot a totes i tots els qui van creure en el canvi el 2017. Us prometo que aquest cop sí, el vostre vot servirà per canviar les coses”.

 

Per la seva banda, Pedro Sánchez ha demanat el vot per a Salvador Illa perquè “Catalunya necessita un Govern que sàpiga assumir el moment històric en què es troba la societat catalana, un Govern sense causes perdudes, sense banderes que divideixen, sense màrtirs ni fantasies polítiques i centrat en el que importa: en la realitat”.

 

Miquel Iceta ha assenyalat que Salvador Illa és la recepta per “passar pàgina als 10 anys perduts d’incompetències i divisions”, mentre que Meritxell Batet ha assegurat que “si vols una Catalunya de tots, si vols un govern que governi, si vols més cohesió i una millor convivència, només una persona pot garantir-ho: Illa president“.

Comparteix: