“El risc que cal evitar és que una vegada s’ha apagat l’incendi ens oblidem del territori”

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar i cap de l’Oposició, Salvador Illa, ha visita aquest matí la zona afectada per l’incendi de la Conca de Barberà i Anoia i ha afirmat que “he volgut conèixer la situació de la zona que ha patit el pitjor incendi de la temporada a Catalunya. Vull fer un agraïment a tots els cossos i col·lectius que van participar en l’extinció del foc, també pagesos, voluntaris, alcaldes i administració local”.

 

En una declaració després de reunir-se amb representants polítics de la zona i conèixer de primera mà l’àrea afectada, Salvador Illa ha indicat que “el risc que cal evitar és que una vegada s’ha apagat l’incendi ens oblidem del territori. He volgut escoltar els alcaldes, que m’han traslladat la seva preocupació per la gestió forestal, pels recursos hídrics i per les telecomunicacions. He compromès l’esforç del Grup Socialista per treballar en aquests tres assumptes”.

 

Segons el cap de l’Oposició, “cal un treball conjunt de les administracions, treballar coordinadament i conjuntament per buscar objectius de millora. En aquest sentit, valoro molt positivament l’acord del Consell de Ministres per declarar zona catastròfica on s’han patit incendis, una ajuda més que no ha de ser l’única”.

 

A la visita, el Cap de l’Oposició ha estat acompanyat pels diputats del Grup Socialistes i Units per Avançar Rosa Maria Ibarra, Jordi Riba i Ramon Espadaler.

Comparteix: