Pedro Sánchez amb Salvador Illa a la reunió amb el PSC posterior a la taula de diàleg amb el Govern

El PSC valora positivament la taula de diàleg recordant que també cal un diàleg Catalunya endins

El president i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha participat la tarda d’aquest dimecres a la reunió extraordinària de la Permanent de la Comissió Executiva del PSC convocada amb motiu de la reunió de la taula de diàleg.

A banda del president Pedro Sánchez, també ha participat en la Permanent el president del Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa; la portaveu del grup, Alícia Romero; la presidenta del PSC, Núria Marín; la viceprimera secretaria, Eva Granados, i el secretari de Política Municipal, Jaume Collboni, entre d’altres.

En el decurs de la trobada, celebrada al Casal Socialista Joan Reventós, s’ha posat en valor que l’Executiu liderat per Pedro Sánchez hagi defensat una agenda pel retrobament entre Catalunya i la resta d’Espanya, si bé s’ha manifestat que també cal un retrobament entre catalans i catalanes després d’anys de desencís i crispació.

Per això, els i les socialistes han tornat a reclamar que s’obri un diàleg Catalunya endins que permeti assentar les bases d’una nova etapa en la que Catalunya torni a avançar després de 10 anys de retrocés i torni a ser el motor socioeconòmic d’Espanya, tal com mereixen els catalans i les catalanes.

En aquest sentit, tant Salvador Illa com el president del Govern d’Espanya han mostrat el seu compromís en fer tot el possible per al retrobament i per garantir que hi ha una recuperació socioeconòmica sense que ningú quedi enrere.

Comparteix: