Homenatge del PSC a Ernest Lluch a Maià de Montcal

El PSC recorda el compromís d’Ernest Lluch amb el diàleg en el 21è aniversari de la seva mort a mans d’ETA

El PSC ha rendit aquest diumenge, 21 de novembre, homenatge a l’exministre i dirigent del partit, Ernest Lluch, assassinat per ETA fa 21 anys.

A l’acte celebrat al cementiri de Maià de Montcal, hi van participar l’expresident de la Generalitat, José Montilla, la portaveu socialista en el Parlament, Alicia Romero, i la portaveu adjunta, Sílvia Paneque, entre d’altres.

Allà van recordar Lluch com “un socialista valent i exemplar” i van posar de relleu el seu “compromís i defensa dels valors socialistes, com la igualtat i la justícia social”.

De la seva banda, el primer sectari electe del PSC i president del Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha recordat la defensa que va fer Lluch “del diàleg, el respecte i la convivència per aconseguir una societat més lliure”.

També s’hi ha referit a la xarxa el president del Govern, Pedro Sánchez, que ha destacat, en un missatge, el seu llegat en la sanitat pública i a favor del diàleg i la convivència.

“Fa 21 anys ETA va assassinar al socialista Ernest Lluch, un referent polític que va vertebrar la sanitat pública del nostre país i va treballar sempre en favor del diàleg, la convivència i la concòrdia entre els espanyols i espanyoles. El seu llegat està avui plenament vigent”, ha manifestat Sánchez.

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, també a Twitter, ha escrit: “Hem de recordar el passat per entendre el present i per construir un futur de convivència”.

Les fotos de l’homenatge a Ernest Lluch a Maià de Montcal

Homenatge a Ernest Lluch a Maià de Montcal

Vídeo resum

L’emocionant vídeo amb alguns dels moments destacats de la intervenció del cap de l’Oposició.

Els tweets destacats

Comparteix: