Elia Tortolero, portaveu del PSC

El PSC impulsa unes jornades d’experts per buscar un acord en matèria lingüística

La portaveu del PSC, Elia Tortolero, ha anunciat avui que la nova Comissió Executiva del PSC ha encarregat l’organització d’unes jornades de treball amb experts, entitats i agents socials per buscar un acord en matèria lingüística.

“És un error polititzar l’escola i la llengua. Nosaltres volem treballar de manera rigorosa. Volem una sola escola, que el català sigui l’eix vertebrador i que els alumnes coneguin les 3 llengües”, ha destacat Elia Tortolero en roda de premsa després de la primera reunió de la nova Comissió Executiva del PSC, al Casal Socialista Joan Reventós.
Les jornades de treball per la llengua estaran coordinades per tres membres de l’Executiva socialista: Esther Niubó, Carles Martí i Javier Villamayor. Elia Tortolero ha afegit que “el PSC no és partidari de quotes, però accepta i compleix les sentències. Les escoles, les direccions i els equips docents tenen tota la nostra confiança”.
Després del Congrés Extraordinari del PSC el passat cap de setmana, la portaveu socialista ha explicat que el partit “surt reforçat i amb les eines clau per governar Catalunya a través de 4 eixos: prosperitat econòmica i social, millora de l’autogovern, un finançament just i polítiques de seguretat”. “El Congrés, que es va fer seguint tots els protocols sanitaris, va ser de cohesió interna i de retrobament, i en surt un equip de treball horitzontal, modern i innovador”.
Som el partit útil, el que garanteix una alternativa a un govern que no funciona, que està dividit i que governa per la meitat de Catalunya. Nosaltres garantim un govern per a tothom, un govern d’unitat amb Espanya i amb Europa”, ha afegit.
La portaveu socialista també ha explicat que la nova Executiva ha encarregat a Lluïsa Moret el pla de treball pels propers anys i ha aprovat la constitució d’una Permanent.

Les fotos de Salvador Illa al Debat de Política General

Visita la galeria amb les millors imatges de Salvador Illa durant la seva intervenció al Parlament de Catalunya

Debat de Política General al Parlament

Vídeo resum

L’emocionant vídeo amb alguns dels moments destacats de la intervenció del cap de l’Oposició.

El tweet destacat

La Vanguardia mostra els papers manuscrits per Salvador Illa amb els que es va preparar la rèplica a Pere Aragonès.

Vídeo de la intervenció completa

Comparteix: