La diputada socialista Montse Mínguez

El PSC celebra l’acord del Govern d’Espanya en relació als Pressupostos Generals de l’Estat

“Des del PSC posarem tot l’esforç i treballarem perquè aquests pressupostos assoleixin el consens necessari dins l’arc parlamentari”, explica la diputada del PSC al Congrés i portaveu de Pressupostos, Montse Mínguez.

 

La diputada del PSC al Congrés i portaveu de la Comissió de Pressupostos del Grup Parlamentari Socialista, Montse Mínguez, ha celebrat l’acord del Partit Socialista i Unidas Podemos en relació als Pressupostos Generals de l’Estat per l’any 2022. “Des del PSC creiem que és molt bona notícia. Posarem tot l’esforç i treballarem perquè aquests pressupostos assoleixin el consens necessari dins l’arc parlamentari”, ha destacat la diputada.

Mínguez ha remarcat que aprovar aquests pressupostos és una prioritat per fer front al moment que està vivint actualment el país: “Si bé els Pressupostos Generals de l’Estat de 2021 van ser uns pressupostos per pal·liar els efectes de la Covid-19, els pressupostos de 2022 han de ser els pressupostos que encarin la recuperació justa que necessita el nostre país”.

Així mateix, la diputada del PSC ha fet una crida a la responsabilitat i ha anunciat que el Grup Socialista es posarà a disposició dels diferents grups parlamentaris per tirar endavant els comptes públics. “Treballarem per l’elaboració d’uns pressupostos que deixin de banda els interessos partidistes i que mirin, per damunt de tot, pel benefici i l’interès del conjunt de la ciutadania”, ha conclòs.

Comparteix: