“El nostre compromís és que l’ampliació de l’aeroport d’El Prat-Josep Tarradellas respectarà la qualitat de vida dels veïns i les veïnes”

El secretari d’Organització del PSC i cap de l’Oposició a Catalunya, Salvador Illa, ha afirmat avui  sobre l’ampliació de l’aeroport d’El Prat-Josep Tarradellas que “Catalunya necessita avançar. I per avançar, necessita que la infraestructura més important que ens connecta amb el món s’adapti al ritme de creixement que Catalunya ha de tenir. El nostre compromís és que aquesta ampliació respectarà la qualitat de vida dels veïns i les veïnes. Es millorarà tota la sensibilitat ambiental d’aquesta infraestructura”.

 

Salvador Illa ho ha dit durant una roda de premsa juntament amb el Diputat al Parlament i conseller alternatiu d’Infraestructures, Territori i Habitatge, Jordi Terrades; el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; i els alcaldes i les alcaldesses de Gavà, Viladecans, Castelldefels, Cornellà, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí i l’Hospitalet de Llobregat entre d’altres càrrecs de la comarca.

 

Segons Salvador Illa, “els llocs de treballs que es crearan amb l’ampliació són 15 vegades els llocs de treballs que s’estan posant en risc amb el tancament de Nissan. Una iniciativa de tanta rellevància econòmica no es pot passar per alt. Oferim el nostre suport al president de la Generalitat perquè lideri aquest procés d’ampliació i així impulsar la generació de riquesa a Catalunya”.

Comparteix: