Meritxell Batet a Torre de Can Gorgs de Barberà del Vallès

“El Govern ha de decidir amb els pressupostos si vol governar per tota Catalunya o seguir equivocant-se”

Batet destaca que s’ha demostrat que “el Govern d’Espanya compleix amb Catalunya” a través dels Pressupostos Generals de l’Estat.

La presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, s’ha referit avui a la presentació dels pressupostos de la Generalitat per 2022, destacant que amb els nous comptes “el Govern ha de decidir si vol governar per tota Catalunya o seguir equivocant-se”.

“Els que governen Catalunya han de decidir si volen pensar en tots els catalans i catalanes, si volen sortir del bucle on són o, si pel contrari, volen seguir equivocant-se”, ha destacat Batet a la trobada anual de càrrecs electes del PSC del Vallès Occidental, a la Torre de Can Gorgs de Barberà del Vallès.

En aquest escenari pressupostari, Batet ha explicat que “el PSC serà on sempre: amb els ciutadans i ciutadanes de Catalunya, amb la responsabilitat i apostant per la justicia social, la llibertat en igualtat i plenitud, la cohesió i la convivència”. “És el moment d’una recuperació sòlida, justa i solidària” i un bon camí són precisament els Pressupostos Generals de l’Estat que s’han començat a tramitar aquesta mateixa setmana amb l’aval de la majoria del Congrés. Es tracta d’uns comptes, ha recordat Batet, que suposen la major inversió mai assolida per a Catalunya, amb millores en tots els àmbits. “El Govern d’Espanya compleix amb Catalunya, amb l’atenció que Catalunya mereix i que no sempre ha aconseguit”.

Meritxell Batet ha posat en valor la importància de les institucions públiques, que han “d’assegurar les condicions per al creixement, des de les infraestructures necessàries fins als serveis públics fonamentals”. Les institucions, ha afegit, “s’han d’implicar amb força, concentrant-se en el suport a les empreses i la ciutadania, i també marcar les prioritats i les condicions que han de donar lloc a una recuperació dinàmica i sostenible”. Batet ha destacat el paper rellevant que tenen els ajuntaments en aquesta tasca.

Meritxell Batet a la trobada del PSC Vallès Occidental
Meritxell Batet a la trobada del PSC Vallès Occidental

En l’acte també han intervingut Xavier Garcés, alcalde de Barberà del Vallès; Eva Candela, primera secretaria del Vallès Oest i diputada al Parlament de Catalunya; Jose Luís Jimeno, primer secretari del Vallès Occidental Sud i secretari de Coordinació Territorial del PSC, i Ana Maria Martínez, alcaldessa de Rubí.

Les fotos de Salvador Illa al Debat de Política General

Visita la galeria amb les millors imatges de Salvador Illa durant la seva intervenció al Parlament de Catalunya

Debat de Política General al Parlament

El tweet destacat

La Vanguardia mostra els papers manuscrits per Salvador Illa amb els que es va preparar la rèplica a Pere Aragonès.

Comparteix: