“El canvi és possible si el vot es concentra en la candidatura de Salvador Illa”

Eva Granados recorda al Govern que té “la responsabilitat de garantir l’exercici del dret a vot dels catalans i catalanes”

La viceprimerar secretària del PSC, Eva Granados, ha defensat avui en roda de premsa que “el canvi és possible si el vot es concentra en la candidatura de Salvador Illa”. En aquest context, Granados ha valorat les dues enquestes electorals publicades el cap de setmana pels diaris El Periódico i La Vanguardia: “Si alguna cosa queda clara” en el dos sondejos “és que majoritàriament la societat catalana prefereix Salvador Illa com a president de la Generalitat”.

Per tot plegat, ha afegit, els i les socialistes plantegen la campanya com “un revulsiu contra la resignació, perquè els catalans i les catalanes mereixem tenir un bon govern que es preocupi dels problemes reals de la gent”. “No volem fer una campanya de confrontació, volem fer una campanya de retrobament”, sosté.

“Garantir l’exercici del dret a vot”

D’altra banda, Eva Granados ha recordat al Govern de la Generalitat que té “la responsabilitat de garantir l’exercici del dret a vot” el 14F. “La pandèmia es va declarar al març. S’ha votat al País Basc, s’ha votat a Galícia, s’ha votat als EUA i es votarà al Barça. Si tenim botigues obertes, es va a treballar i s’han obert les escoles, l’obligació del Govern és preparar un dispositiu perquè els catalans i les catalanes puguin exercir el dret a vot”, ha conclòs.

COMPARECENCIA DEL PRESIDENTE DEL GOBIERNO TRAS EL CONSEJO EUROPEO EXTRAORDINARIO

Veure PDF
Comparteix: