“Demano concentrar el vot en el PSC, que és qui realment pot fer definitiu el canvi a Catalunya”

El candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha afirmat avui que “el de diumenge és un vot importantíssim. Decisiu. Ens hi juguem molt. Ens juguem poder sortir del bucle infinit, decadent i divisiu o seguir-hi enrocats. I us ho dic ben clar: votar PSC és l’únic vot que garanteix que tot això s’acabi. Estem a un pas de aconseguir-ho. Per això demano el vot no només als que comparteixen els valors socialistes, sinó també a tots aquells que, tot i no haver-nos votat mai, o que ho han deixat de fer o ho faran per primera vegada, comparteixen amb nosaltres la necessitat i la urgència del canvi”.

 

Salvador illa ho ha dit a l’acte final de campanya, en què també hi ha participat el President del Govern d’Espanya i Secretari General del PSOE, Pedro Sánchez, la presidenta del Senat, Pilar Llop i la viceprimera secretària del PSC i número 2 de la llista per Barcelona, Eva Granados. “Apel·lo a totes aquestes persones a concentrar el vot en el PSC, que és qui realment pot fer definitiu el canvi a Catalunya. Apel·lo a el vot dels que volen tranquil·litat, estabilitat, solidesa i confiança davant els experiments que ja sabem que ens porten a un carreró sense sortida. Els vots del canvi que no vagin a el PSC seran vots que no faran més que refermar a la Foto de Colom de l’independentisme, que ens portaria a 4 anys més del mateix, a 4 anys més de mal govern”, ha afegit el candidat socialista.

 

Per la seva banda, Pedro Sánchez ha assenyalat que “nosaltres representem la rebel·lió contra l’enfrontament. Som la persuasió contra la ràbia; el respecte contra l’insult. Som la força de la raó enfront de la raó de la força. És a dir, tot el que representa el nostre candidat a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa. Aquesta és el nostre camí, companyes i companys”.

 

Eva Granados ha assegurat que “està sent una campanya bruta i de mentides, una campanya de ‘contra Illa val tot’. Una campanya que fa mal a tothom i a la nostra democràcia. Salvador tu no has caigut en desqualificacions. Has fet propostes i busques punts de trobada”. “La voluntat de canvi hi és, però només serà possible si tota aquesta il·lusió es transforma en vots el proper diumenge”, ha dt.

Segons Pilar Llop, “Salvador Illa és representant de la bona política, d’aquesta política d’altura que necessitem per afrontar la recuperació econòmica. La gestió d’Illa s’ha caracteritzat per servir a la ciutadania i ser útil”.

 

Comparteix: