Alícia Romero i Montse Mínguez al Parlament de Catalunya

“Demanem al Govern que si ja disposa del projecte de pressupostos l’entri a la Cambra i cerqui els suports”

La portaveu del grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero, ha afirmat avui després de la reunió del Govern Alternatiu que “és un error no tenir pressupostos en marxa a Catalunya. La llei indica que com a màxim el dia 10 d’octubre de cada any entrin al Parlament per a que puguin estar en vigor a temps. I estem a dia 14 i seguim sense notícies. Demanem al Govern que si ja disposa del projecte dels pressupostos avançat l’entri a la Cambra i després cerqui els suports”.

 

En roda de premsa al Parlament, Romero ha recordat que “el PSC s’ha mostrat disposat a parlar. Catalunya necessita uns pressupostos, també ho va dir ahir el Cercle d’Economia en un posicionament molt crític”.  “Mentre aquí seguim amb la incertesa, el Govern d’Espanya ja ha presentat els seus pressupostos, uns pressupostos que són molt importants per Catalunya”, ha afegit.

 

A la compareixença també hi ha participat la diputada al Congrés Montse Mínguez, que ha assegurat que els Pressupostos Generals de l’Estat “són els que necessita el país. Són uns pressupostos que posen les persones al centre. Hi ha importants increments socials, amb importants inversions en habitatge, joves, cultura i beques, per exemple.  És més important que mai aprovar uns pressupostos expansius, uns pressupostos que assegurin la recuperació econòmica i la cohesió social”.

Les fotos de Salvador Illa al Debat de Política General

Visita la galeria amb les millors imatges de Salvador Illa durant la seva intervenció al Parlament de Catalunya

Debat de Política General al Parlament

El tweet destacat

Comparteix: