Pregunta de Salvador Illa al Parlament de Catalunya

“Deixin tots en pau l’escola catalana. No ens esperin en pugnes partidistes”

El president del Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha demanat avui acabar amb el conflicte sobre el català a les aules: “Deixin tots en pau l’escola catalana; uns i altres”.

“No esperin el meu grup en la pugna partidista i política. És la pitjor manera de defensar el català”, ha dit Salvador Illa a la sessió de control a Aragonès.

En relació amb Canet de Mar, Salvador Illa ha destacat que “posar el focus en un alumne, una escola i una família ens hauria de fer reflexionar. Des del primer dia de la seva presidència, senyor Aragonès, li demano que obri un diàleg a Catalunya. Els fets d’aquests dies demostren la necessitat de fer-ho amb certa urgència”.

 

Tancament de Nissan

Salvador Illa també ha abordat el tancament de Nissan i els 3.000 llocs de treball directes que estan en perill, i ha ofert el seu suport per aconseguir trobar una alternativa. També ha demanat a Aragonès “una línia directa i comunicació fluida” per assolir solucions i donar un horitzó d’esperança en col·laboració amb els treballadors.

Les fotos de Salvador Illa

Ple del Parlament 14-17/12/2021

El tweet destacat

Vídeo de la intervenció completa

Vídeo complet de Salvador Illa

Comparteix: