“Catalunya necessita un canvi: hi ha una alternativa, que és la del PSC”

Amb la vista posada a les eleccions autonòmiques del 14 de febrer, “insistirem en la idea que Catalunya necessita un canvi, girar full a aquests deu anys d’independentisme”, ha declarat la viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, a la sortida de la reunió de la Comissió Executiva.

“Si alguna cosa tenim clara és que som federalistes i que el 200% de les nostres energies estaran concentrades en la reconstrucció social i la reactivació econòmica”, ha argumentat, per afirmar a continuació que els i les socialistes “sortim a guanyar les eleccions i no a formar part de cap acord amb ningú”.

Així les coses, mentre “l’independentisme va donant voltes a una situació d’una Catalunya dividida per blocs, que només mira a la meitat de l’electorat i de la ciutadania”, ha reflexionat Granados, “nosaltres demostrarem durant la campanya que tenim una altra proposta, que volem superar el procés independentista” i que “sabem que el futur dels catalans i les catalanes depèn de com superem la pandèmia i de com reconstruïm els nostres serveis públics i reactivem el nostre teixit productiu”.

“Votar ERC és votar Puigdemont”

“Aquesta legislatura –ha afegit– ha consolidat el fracàs del projecte independentista, ha constatat que no anava enlloc” i, davant d’això, “el que sobta és que [JxCat i ERC] traslladin a la ciutadania que la seva intenció després del 14F és continuar continuar junts ocupant el govern”, sense “cap proposta política” per a Catalunya.

“Ho tornem a dir: Catalunya necessita un canvi: hi ha una alternativa, que és la del PSC”, ha sentenciat la viceprimera secretària, que ha assenyalat que “votar ERC és votar Puigdemont, perquè Junqueras i Aragonès tornaran a pactar, i així ho han dit, només amb JxCat i continuarem en la mateixa situació en la que estem”.

“Màxim suport” a Núria Marín

En un altre ordre de coses, Eva Granados ha explicat que “d’acord amb el codi ètic del PSC”, s’ha tractat a l’Executiva el cas del Consell Esportiu de l’Hospitalet de Llobregat. La direcció del partit ha expressat “el màxim suport” a l’alcaldessa i presidenta de la Diputació de Barcelona i del partit, Núria Marín, “perquè no té res a veure amb el cas”.

“Expressem el màxim suport a la Núria Marín, que ha donat explicacions i que té tota la voluntat de col·laborar amb la justícia” i, per tant, “demanem respecte per a la tramitació judicial i a la presumpció d’innocència”.

Comparteix: