“Catalunya ha d’estar molt més present en els debats que ens afecten a totes i tots”

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar i cap de l’Oposició, Salvador Illa, s’ha reunit aquest matí amb la presidenta de les Balears, Francina Armengol, amb qui “hem fet un repàs de l’actualitat política i hem constatat la nostra coincidència en els nostres models d’Espanya: rica en la seva diversitat i en la seva creativitat, dins d’una Europa cada vegada més federal, davant de la visió més centralista, tancada i egoista que defensen d’altres”.

 

Durant la seva visita institucional a les Balears, Salvador Illa ha dit en un contacte informatiu que “a Catalunya hi ha un clima polític diferent, hi ha ganes de girar full després de deu anys que no han estat bons. Catalunya ha d’estar molt més present en els debats que ens afecten a totes i tots, per defensar aquest model d’una Espanya diversa. Penso que Catalunya, a través de les seves institucions, ha de participar en tots els fòrums multilaterals”.

 

Salvador Illa ha recordat que “a Catalunya hi ha uns pressupostos d’abans de la pandèmia” i ha subratllat la importància “d’obrir un diàleg entre les forces polítiques catalanes”.

 

Durant la seva estada a Palma, Salvador Illa ha participat en un col·loqui amb empresaris del Cercle d’Economia de Mallorca i també en una taula de diàleg amb la consellera de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears, Patricia Gómez, sobre la importància de la sanitat pública. Salvador Illa ha estat acompanyat de la portaveu i consellera alternativa d’Economia, Hisenda i Societat del Coneixement, Alicia Romero, que s’ha reunit amb la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors del Govern de les Illes Balears, Rosario Sánchez.

 

 

Comparteix: