“Reclamo l’oportunitat de formar un Govern de servidors públics”

El candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha afirmat aquest dissabte a Canovelles que el presidenciable d’ERC, Pere Aragonès, està “políticament afeblit” després del doble intent d’investidura.

“Aragonès va concórrer a una investidura i en dues sessions va ser derrotat. Ha estat el candidat que menys vots ha aconseguit en una investidura”, ha afirmat .

Em aquest context, i davant “l’enfocament de confrontació” que representen els partits independentistes, Illa ha tornat a reivindicar-se com l’ “alternativa” que necessita Catalunya “com a guanyador de les eleccions”.

El candidat socialista ha reclamat “l’oportunitat” de formar “un Govern de servidors públics” que s’ocupi de “vèncer el virus” i de “reactivar i transformar” l’economia, i per això ha reiterat que tornarà a dir a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, que vol presentar-se a la investidura.

“Vull reclamar a algunes formacions polítiques que baixin de l’autobús de la confrontació, que deixin de fer carnets de bons i mals catalans i que es formi Govern i que es puguin atendre els problemes concrets i reals”, ha reblat l’exministre de Sanitat.

Comparteix: