Alícia Romero al faristol del Parlament de Catalunya

“Avui tindrem uns pressupostos, però mantenim una majoria d’investidura trencada. Necessitem una alternativa”

La portaveu del Grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero, ha afirmat avui al ple d’aprovació dels Pressupostos que “el nostre balanç és negatiu del fons i de les formes. El meu grup vol construir una alternativa que ens permeti aportar un nou horitzó a Catalunya, de prosperitat i estabilitat. I en això treballarem”.

 

“Avui tindrem uns pressupostos, però mantenim una majoria d’investidura trencada. Un marc d’inestabilitat i incertesa que és el què menys necessita el país en aquests moments. Tindrem uns pressupostos, però patirem un govern cada dia més fràgil. Tindrem uns pressupostos, i patirem un govern que utilitza el diàleg de manera interessada. Tindrem uns pressupostos, però no seran els que necessita Catalunya. Tindrem uns pressupostos, però no reflectiran la veu del Parlament”, ha afegit.

 

“President Aragonès, expliqui’ns on porta el país. Ja hem vist que aquest pressupost del 2022 no marca cap rumb, al contrari. Així doncs, respongui a les preguntes que es fan avui molts ciutadans i ciutadanes: i després del trencament de la majoria independentista de la investidura, què? Faria un bon servei al país explicant-nos on el porta”, ha conclòs.

Comparteix: