Salvador Illa escollit nou primer secretari del PSC al Congrés del PSC

“Avui el PSC comença el camí per governar Catalunya”

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha destacat que “avui comença el camí del PSC per governar Catalunya”. “El PSC diu avui als catalans i catalanes que hi ha un altre camí, un camí alternatiu, un camí ample en què hi cabem tots i totes, un camí segur –també difícil, no ho amaguem–, un camí en una Espanya plural i diversa, i una Europa federal”.

Després de la ratificació de la nova Comissió Executiva del PSC, Salvador Illa, ha afegit que el camí que avui endega el PSC ja va començar a dibuixar-se el 14F amb la victòria del PSC: “El camí del PSC és el de la prosperitat per tothom, el de la seguretat als barris, el que vol donar i dóna certeses”.

“Aquest és el PSC que avui s’ofereix als catalans i catalanes, el PSC que avui comença el camí per governar Catalunya, el PSC dels treballadors, dels empresaris, de la gent de ciència, de les dones, del progrés i el medi ambient“, ha afegit, destacant que “el PSC no mira la llengua que parles, sinó el que dius, el que suma i s’eixampla, el que no ha fallat mai a Catalunya ni a Espanya”.

Salvador Illa ha repassat els referents del socialisme català, destacant la seva contribució als governs catalans i espanyols: “Sempre hem estat per sumar i fer progressar. Sempre al costat d’Espanya i de Catalunya, també aquests darrers 10 anys dolents de divisió, retrocés i empobriment econòmic. El PSC sempre ha estat al costat de la democràcia, del respecte a l’estat de dret, de la convivència i de la veritat, així com dels valors d’igualtat, llibertat i fraternitat“.

El discurs

Descarrega el discurs de Salvador Illa al Debat de Política General

Veure PDF

Els tweet destacat

Vídeo resum

L’emocionant vídeo amb alguns dels moments destacats de la intervenció del cap de l’Oposició.

Vídeo de la intervenció completa

Vídeo complet de Salvador Illa a la cloenda del Congrés del PSC

Les fotos del Congrés del PSC

Dissabte matí Congrés Extraordinari PSC. Dissabte matí
Dissabte tarda Congrés Extraordinari del PSC. Dissabte tarda
Diumenge Congrés Extraordinari del PSC. Cloenda.
Comparteix: