“Aragonès no és el president de tots els catalans”

El Govern Alternatiu de Catalunya s’ha reunit al Monestir de les Avellanes per fer balanç i perfilar l’inici del curs polític. Seguint aquest punt, el president del Grup Socialistes i Units per Avançar i cap de l’Oposició, Salvador Illa, ha mostrat tot el seu suport cap als ciutadans i ciutadanes que han patit inundacions al Montsià i Baix Ebre, a més de fer un agraïment als cossos de seguretat i d’emergències per la seva feina realitzada.

Per altra banda, Salvador Illa ha volgut fer balanç dels 100 primers dies del Govern. “La decepció més gran que m’he emportat d’Aragonès és que no és el president de tots els catalans”, ha afirmat Illa, tot explicant que és necessari avançar i que: “Ha de deixar de comportar-se com el president de només una part”.

En aquest context, altres representants socialistes com Òscar Ordeig, Félix Larrosa i Lorena González també han donat la seva opinió sobre els diversos temes d’actualitat. Ordeig ha fet palesa del repte que suposen les pròximes eleccions municipals, mentre que Larrosa ha posat el focus en la recuperació econòmica. Finalment, González ha afirmat que cal escoltar el territori per ajudar a solucionar els problemes de la ciutadania.

 

Comparteix: