Alicia Romero a la sala de premsa del Parlament de Catalunya

“Amb els Pressupostos, el Govern ha d’escollir entre inestabilitat i radicalitat, o bé la centralitat i el creixement just que defensem els socialistes”

La portaveu del grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero, ha afirmat avui que “Catalunya necessita Pressupostos per al 2022. Avui el Govern ens ha presentat la seva proposta. Estem sortint de la més gran crisis de les darreres dècades, per tant, és imprescindible fer un bon pressupost que marqui una recuperació justa sense deixar ningú enrere, i que afronti el reptes dels fons europeus per transformar la nostra economia”.

 

“Aquests pressupostos que entren avui són incerts perquè arriben tard, perquè estan al límit, perquè són fruit d’una divisió i, sobretot perquè estan pendents de la CUP, del seu soci prioritari que sempre aboca als Governs a la inestabilitat. I el què cal avui, amb l’horitzó posat en la recuperació econòmica i social és estabilitat i incerteses. El Govern ha d’escollir entre inestabilitat i radicalitat o bé la centralitat i el creixement just que defensem els socialistes. La dicotomia és aquesta”, ha afegit.

 

Segons Alícia Romero, “no són els nostres Pressupostos, no ens agraden. Només amb nosaltres, els pressupostos 2022 poden ser millors i més ajustats al que necessita Catalunya per afrontar aquesta nova etapa. Davant aquests pressupostos, els escenaris estan oberts. Tots. Mantenim la oferta perquè Catalunya tingui pressupostos. Per tenir uns millors pressupostos, pel bé de Catalunya”.

Les fotos de Salvador Illa al Debat de Política General

Visita la galeria amb les millors imatges de Salvador Illa durant la seva intervenció al Parlament de Catalunya

Debat de Política General al Parlament

El tweet destacat

Comparteix: