L'única manera de canviar de rumb és amb una victòria socialista

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta i Jaume Collboni intervenen a l’obertura del XIII Congrés del PSC de Barcelona

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta ha afirmat avui que “l'única manera de canviar de rumb és amb una victòria socialista” a les eleccions catalanes. Durant l'obertura del XIII Congrés del PSC de Barcelona, ha apostat per tenir “un Govern amb l'objectiu de recuperar el respecte i la convivència, impulsar l'economia i la justícia social, i garantir els serveis públics i l'equilibri ecològic”.

 

Miquel Iceta ha dit que els partits independentistes “han enganyat els seus votants, però nosaltres hem de fer el contrari: dir la veritat i unir la societat catalana entorn a objectius compartits”. El Primer Secretari del PSC ha indicat que el Govern actual ha fet “trampa” a l'assegurar que els Pressupostos que vol aprovar impliquen un increment de la despesa perquè ja s'han gastat en anteriors exercicis. “Si la Generalitat no disposa de més ingressos és per no haver aprovat uns pressupostos generals de l'Estat amb més recursos per a Catalunya i per no haver volgut negociar un nou sistema de finançament: el Govern no només s’ha acabat, sinó que ha malbaratat les possibilitats de l’acció política durant massa temps”, ha afegit.

 

Per la seva banda, el president del PSC de Barcelona i primer tinent d’alcalde de la ciutat, Jaume Collboni, ha afirmat que “la millor Barcelona és la que es projecta més enllà dels seus límits, la que vol jugar un paper a la resta d'Europa, Espanya i l'àrea metropolitana”.

 

 

Paraules clau: