El PSC demana que la consellera de Salut expliqui per què atura un hospital temporal a Sabadell

  • Actualitzat:
  • Creat:

Assumpta Escarp afirma que “es va donar el vist i plau i la pròpia consellera ho va fer públic en roda de premsa. Aquest matí, sense que s’hagués produït cap canvi en els criteris de logística i assistencials, ha donat ordre de parar la instal·lació”

El Grup Socialista s’ha unit aquest matí a la petició de l’alcaldessa de Sabadell per tal que la Consellera de Salut doni explicacions per la seva decisió d’aturar la instal·lació d’un hospital temporal en un espai cedit ple consistori i amb la col·laboració dels enginyers de l’exèrcit.

 

La portaveu de salut socialista, Assumpta Escarp, ha recordat que “la zona del Vallès Occidental és, per nombre de contagis, una de les zones més afectades, i l'hospital de referència, el Parc Tauli, ja fa dies que va alertar del seu nivell proper a la saturació”. “Per aquesta raó es va decidir conjuntament entre ajuntament i conselleria, instal·lar un hospital temporal i el Parc Tauli ho veia del tot necessari”, ha afegit.

 

Escarp també ha recordat que “es va donar el vist i plau i la pròpia consellera ho va fer públic diumenge en roda de premsa. Aquest matí, sense que s’hagués produït cap canvi en els criteris de logística i assistencials, la conselleria ha donat ordre de parar la instal·lació. Ha de donar explicacions, perquè a més els enginyers han expressat la seva disposició a tirar-ho endavant”.

 

Paraules clau: