Visita del primer secretari del PSC a la Comissió Europea i el Parlament Europeu

  • Actualitzat:
  • Creat:

Mantindrà reunions amb el president de l’Eurocambra, David Sassoli, amb el vicepresident de la Comissió per al Green Deal, Frans Timmermans, i amb l’Alt Representant per a la Política Exterior, Josep Borrell, entre d’altres

Els propers dimarts 18 i dimecres 19 de febrer el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, realitzarà una visita institucional de dos dies a la Comissió Europea i el Parlament Europeu per traslladar a la institucions comunitàries la situació política a Catalunya i Espanya, interessar-se per les perspectives econòmiques i financeres dels països del sud d’Europa i compartir anàlisi sobre els principals reptes de la socialdemocràcia europea.

 

Miquel Iceta, que estarà acompanyat de la viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, l’eurodiputat Javi López i la secretària de Política Europea i Internacional, Laura Ballarín, mantindrà reunions de treball amb el president de l’Eurocambra, David Sassoli, amb el vicepresident executiu de la Comissió Europea per al Green Deal, Frans Timmermans, i amb l’Alt Representant per a la Política Exterior i vicepresident de la Comissió, Josep Borrell, entre d’altres. També compartirà anàlisi amb la presidenta del grup Socialistes i Demòcrates i secretària del PSOE per a la Unió Europea, Iratxe García-Pérez, i amb els líders dels principals partits socialistes a Bèlgica, Paul Magnette i Conner Rousseau.

 

 

Programa detallat de la visita i cobertura informativa: 


Dimarts 18 de febrer

 

A les 12:30 hores reunió de treball amb el president del Parlament Europeu, David Sassoli. La reunió tindrà lloc al despatx del president del Parlament. PHS planta 9. Cobertura gràfica.

 

 

A les 13:00 hores Miquel Iceta i Javi López oferiran declaracions als mitjans de comunicació acreditats davant les institucions europees. La trobada tindrà lloc a la passarel·la VOXBOX.

 

 

A les 15:00 hores reunió amb el vicepresident executiu de la Comissió Europea per al Green Deal, Frans Timmermans. La reunió tindrà lloc al despatx de l’edifici Berlaymont de la Comissió Europea. Cobertura gràfica.

 

 

A les 15:45 hores trobada amb l’Alt Representant per a la Política Exterior i vicepresident de la Comissió, Josep Borrell. La reunió tindrà lloc al despatx de l’edifici del Servei Europeu d’Acció Exterior. Cobertura gràfica.

 

 

Dimecres 19 de febrer

 

A les 11:30 hores Miquel Iceta oferirà una trobada informal amb periodistes. La trobada tindrà lloc a la Sala A1G369.

  

 

 

IMPORTANT COBERTURA GRÀFICA

La presa d’imatges de les reunions amb Sassoli, Timmermans i Borrell serà en pool de dues càmeres com a màxim. Els mitjans interessats hauran d’enviar les seves dades (Nom i cognoms, data de naixement, DNI número i data de caducitat, nacionalitat) al correu electrònic s-d.prensaes@europarl.europa.eu