El PSC als actes de la Diada Nacional de Catalunya

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes catalans estaran presents avui al lliurament de la medalla d'honor del Parlament de Catalunya a Òscar Camps i Carola Rackete i demà a l'ofrena al monument a Rafael Casanova. També participarà en l'acte en record del cop d'estat a Xile

A continuació detallem els actes a què assistirà el partit i el grup parlamentari en motiu de la celebració de l'11 de setembre:

 

Avui dimarts, 10 de setembre a les 20 hores, el primer secretari del PSC i president del grup parlamentari Socialistes - Units per Avançar, Miquel Iceta, encapçalarà la representació dels diputats i diputades del grup Socialistes-Units per Avançar que assistiran al lliurament de la medalla d'honor del Parlament de Catalunya a Òscar Camps i Carola Rackete, de Proactiva Open Arms i Sea Watch.

L'acte tindrà lloc al Parlament de Catalunya.

 

Demà dimecres, 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, a partir de les 9:00 hores, el PSC farà la tradicional ofrena al monument de Rafael Casanova situat a la Ronda Sant Pere de Barcelona. 

 

Després de l'ofrena, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, atendrà els mitjans de comunicació.

 

 

Posteriorment, a les 10:30 hores, els socialistes catalans estaran presents en l'acte en record del cop d'estat a Xile que va derrocar el govern de Salvador Allende.

L'acte tindrà lloc a la Plaça Salvador Allende, al barri del Carmel de Barcelona.