Condol per la mort d'Alfredo Pérez Rubalcaba

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC suspèn els seus actes de campanya fins el dia de l'enterrament i a partir de les 09:30 hores de demà dissabte, 11 de maig, obre un llibre de condolences al Casal Socialista Joan Reventós

El Partit dels Socialistes de Catalunya expressa el seu condol per la mort d'Alfredo Pérez Rubalcaba, qui va ser secretari general del PSOE i vicepresident del Govern d'Espanya, així com ministre d'Educació i Ciència, ministre de la Presidència i ministre de l'Interior.

Una dolorosa pèrdua d’un home clau per a la família socialista, però també imprescindible per entendre la història política recent d’Espanya.

El PSC anuncia que suspèn els seus actes de campanya de les eleccions municipals i europees fins el dia de l'enterrament.

 

L'acte previst per avui a les 18:30 hores a Barcelona (Plaça Ángel Pestaña), es reconverteix en un acte d'homenatge i record a Alfredo Perez Rubalcaba, que encapçalaran el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i el candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni.  L’acte tindrà lloc a la plaça Angel Pestaña de Nou Barris.

 

A partir de demà dissabte, 11 de maig, les 09:30 hores, al Casal Socialista Joan Reventós (Pallars, 191), el candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, i la portaveu del grup parlamentari PSC-Units, Eva Granados. obriran el llibre de condolences que hi haurà instal·lat per a totes aquelles persones militants, simpatitzants, que vulguin expressar-se per la pèrdua de l'exsecretari general del PSOE. 

 

COBERTURA INFORMATIVA:

 

A les 9:30 hores es podran prendre imatges de la signatura del llibre de condolences per part del candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, i la portaveu del grup parlamentari PSC-Units, Eva Granados. Posteriorment Collboni farà una declaració. 

 

A primera hora del matí, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i el secretari d'Organització, Salvador Illa, es desplaçaran fins a Madrid per poder assistir a la capella ardent que s'instal·la aquesta tarda al Congrés dels Diputats.