Lluïsa Moret Sabidó

Lluïsa Moret Sabidó

Lluïsa Moret Sabidó

  • Alcaldessa Sant Boi de LLobregat Ampliar
  • Membre Executiva Federació Baix Llobregat
  • Viceprimera secretaria Àrea Organització i Acció Electoral Partit dels Socialistes de Catalunya
  • Presidenta de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social Diputació de Barcelona
Ampliar

 

Socialista, feminista i servidora pública. La igualtat i la justícia social són els valors que regeixen la meva vida i, per tant, els que també marquen la manera com entenc i exerceixo la política: des de la proximitat, el respecte i l’atenció a les persones, especialment a les més vulnerables.

Llicenciada en psicologia per la UB (1989). Màster en tècniques d’investigació social (UB 1992-1994), Màster en estudis de les dones i polítiques de Gènere (DUODA/UB 1996-1998).

He desenvolupat la meva carrera professional i política en els àmbits del benestar social i la igualtat de gènere. Amb àmplia experiència en l’administració local com a tècnica i, posteriorment, directiva especialitzada en la creació i la implementació de polítiques de cicle de vida, de gènere i d’atenció social. 

He estat coautora de diferents publicacions sobre lideratge de les dones a les organitzacions i sobre la gestió d’equips transversals a l’administració pública.

Alcaldessa de Sant Boi de Llobregat

Viceprimera Secretària Àrea Organització i Acció Electoral del PSC

Presidenta de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona Membre de l’executiva de de la Federació del Baix Llobregat Membre de l’executiva de l’Agrupació local de Sant Boi de Llobregat.

Camps obligatoris

Termes i condicions