Fèlix Larrosa Piquè

Fèlix Larrosa Piquè

Fèlix Larrosa Piquè

  • Alcalde Ajuntament de Lleida Ampliar
  • Primer Secretari PSC Lleida
  • Membre Nat Executiva com a Cap de Llista a l'Ajuntament de Lleida Partit dels Socialistes de Catalunya
Ampliar

Alcalde de Lleida des del 29 d’agost de 2018

Casat i pare de tres filles.

Llicenciat en Dret per la Universitat de Lleida i diplomat en màrqueting i PAD en gestió i direcció turística per ESADE, és funcionari de l'administració local. Director del Cercle d'Economia de Lleida el 1988-1990, Cap de Marqueting de Fira de Lleida el 1990-1993, va ser Director Gerent de Turisme de Lleida fins a l'any 2007 i Conseller Delegat de la societat pública CNC S.A. fins a l'any 2007 i des del 2011 fins al 2015. 

El 2007 fou nomenat Director General de Turespaña del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç d'Espanya, càrrec que abandonà per a ser elegit diputat per la circumscripció de Lleida a les eleccions generals espanyoles de 2008 ocupant la posició de portaveu del Grup Parlamentari Socialista a la Comissió d'Indústria, Turisme i Comerç i membre de la Comissió d'Afers Exteriors i de Medi Ambient del Congrés dels Diputats. Ha estat conseller de Paradores de Turismo i de Segittur.

Al maig del 2011, en les eleccions municipals, va resultar elegit regidor de la Paeria de Lleida. Ha estat Tinent d'Alcalde de Turisme i Projecció Exterior, President de Turisme de Lleida i Tinent d'Alcalde per a la promoció i gestió de l'Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat. També col·labora com a professor associat a la Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida. 

És 1er secretari de l’Agrupació del PSC a Lleida.