Corchado

Benvinguts i benvingudes, soc Juan Antonio Corchado Ponce, tot i que la gran majoria de persones em coneixeu simplement com a CORCHADO.

Tinc 47 anys, soc català de naixement, andalús d’arrels, i franquesí de sentiment. M’agrada ballar, tirar amb l’arc, cuinar, compartir temps amb la família i els amics i caminar.

Des de petit he viscut com a la meva família ha lluitat contra les injustícies, els meus pares sempre van estar vinculats a entitats veïnals, així que amb 15 anys vaig decidir unir-me a les joventuts socialistes per ajudar els meus veïns.
Vull ser el teu alcalde perquè necessitem un nou impuls al municipi, amb un nou alcalde i un nou equip que treballi igual per a tots i totes, i que ho faci amb il·lusió, esforç i a peu de carrer.

El meu compromís és governar per a tothom amb un objectiu clar, unes Franqueses on ningú quedi enrere, més segura neta i saludable i millor connectada.
Corró d’Avall, Bellavista, Corró d’Amunt, Llerona i Marata s’ho mereix, vosaltres com a veïns i veïnes us ho mereixeu. Si tu també vols un nou impuls per Les Franqueses aquest és el teu espai!

Corchado

Notícies

Segueix-nos a les xarxes socials

Facebook

Twitter

Instagram

    Agenda

    Actualment no tenim cap activitat pública programada

    Contacta’ns