Actualitat

“Seguim amb la dinàmica d’encarar els reptes que tenim al davant i resoldre els problemes del país”

11 gener 2024

La portaveu del Grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero, ha afirmat avui que “seguim amb la dinàmica d’encarar els reptes que tenim al davant i resoldre els problemes del país, que continuen sent els mateixos dels darrers anys: l’educació, la sequera, les dificultats per accedir a l’habitatge o els temes de seguretat”. “El conjunt del Govern Alternatiu ja porta gairebé 4.000 reunions, amb diferents entitats i a diferents territoris per conèixer els problemes i aportar les solucions”, ha dit.

Durant una jornada de treball del Govern Alternatiu de Catalunya a Santa Coloma de Gramenet, Alícia Romero ha detallat que el Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, ha fet 20.170 quilòmetres arreu del territori, amb més de 430 visites i 288 reunions. Pel que fa als reptes de Catalunya, “són els àmbits de més preocupació dels ciutadans i les ciutadanes, i ho detectem quan visitem el territori i ens reunim amb els alcaldes i alcaldesses”.

“Serà un any intens, també en el context espanyol i europeu. El curs polític legislatiu comença aquest mes de gener i volem que el Parlament arregli aquests problemes amb la màxima celeritat”, ha afegit.