Actualitat

“No hi ha objectiu polític més rellevant que treballar per a assegurar que la millor Espanya surt triomfadora d’aquestes eleccions”

11 juny 2023

El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, ha assenyalat avui que “en sis setmanes, a Espanya i Catalunya tenim un repte: no només guanyar la dreta, sinó convèncer els ciutadans que la millor opció és un Govern socialista. No hi ha objectiu polític més rellevant que treballar per a assegurar que la millor Espanya surt triomfadora d’aquestes eleccions. Aquest repte es pot guanyar. És la meva convicció. Faig una crida a una mobilització sense precedents a totes aquelles persones que no volen deixar de transitar per aquest camí que s’ha obert”.

A la seva intervenció al Consell Nacional del PSC, que ha ratificat les llistes per a les properes eleccions generals, Salvador Illa ha dit que “la millor Espanya és la genera prosperitat, la que en termes econòmics creix molt per sobre de la mitjana europea, la que modernitza sectors forts de la seva economia, la que aposta pels nous sectors com les energies renovables, la tecnologia o la ciència; la de la justícia social, la que no deixa ningú enrere, la que crea més llocs de treball que a la mitjana de la zona euro, la de la reforma de les pensions, o la de l’Estatut de l’Artista”.

“La millor Espanya és la que s’enfronta a situacions de més exigència sense defugir els problemes. Ens sentim orgullosos de l’obra d’aquest Govern. És difícil trobar en el període democràtic un Govern d’Espanya amb un millor full de serveis. La millor Espanya és l’Espanya plural i diversa, la que no mira amb recel ni a les comunitats autònomes ni als ajuntaments. En aquestes eleccions ens juguem els avenços socials i la convivència”, ha afegit.

Per la seva banda, la cap de llista per Barcelona del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, ha assegurat que “us necessitem a tots i totes. Amb tota l’energia, hem de sortir a guanyar el 23 de juliol. Es decideix el futur dels espanyols i les espanyoles, dels catalans i les catalanes. El repte és enorme, volem guanyar aquestes eleccions per posar el país al servei de la majoria social. Un projecte per seguir construint la millor Espanya, per a la gent que vol progrés, llibertat, justícia social i igualtat real”.