Actualitat

Jaume Collboni presenta una candidatura plural, diversa i preparada per governar

1 abril 2023

Foto candidatura Jaume Collboni
  • L’acte ha servit també per presentar la imatge i el lema de la candidatura, ‘De nou Barcelona. Collboni Alcalde’ per tornar a posar la ciutat en marxa i recuperar allò que sempre ha estat, un ciutat amb ordre, oportunitats i orgullosa

El candidat socialista a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha presentat avui la seva candidatura en un acte a la plaça Europa de Montjuïc, envoltat per l’equip que l’acompanyarà en la cursa per guanyar les properes eleccions. “Una candidatura preparada per governar la ciutat. Un equip plural, amb capacitat de gestió, format per homes i dones que donaran el millor de si mateixos perquè s’estimen la seva ciutat” ha dit.

Collboni ha reconegut sentir-se “feliç” de tenir a tocar el que ha qualificat com “el somni de la meva vida, ser alcalde de la meva ciutat, i alhora privilegiat de poder comptar amb persones extraordinàries que volen el millor per a Barcelona”.

Per a l’alcaldable, la candidatura socialista és la que millor reflecteix la diversitat de Barcelona i la que millor sap com afrontar els reptes actuals: l’habitatge, la seguretat, i la generació d’oportunitats. Per això, ha presentat “un govern que estarà al costat de les persones que volen tirar endavant la ciutat, al costat de les persones que somien, de les emprenedores, de les que volen tornar a sentir-se orgulloses de la seva ciutat”.

Així, destaquen la capacitat de diàleg que ja ha definit al Grup Municipal Socialista en l’actual mandat com un dels principals valors de la candidatura, reforçat ara encara més amb perfils com els de Jordi Valls, futur Tinent d’Alcalde d’Economia i Hisenda; Maria Eugènia Gay, que serà Tinenta d’Alcalde de Presidència, Bon Govern i Relacions Internacionals; Lluís Rabell, Tinent d’Alcalde del Pla de Barris; o la futura regidora d’Ocupació, Raquel Gil.

De la mateixa manera, la feina incansable d’Albert Batlle, que sumarà a la responsabilitat de Seguretat el districte de Ciutat Vella, per fer de Barcelona una ciutat més ordenada; i la capacitat de treball i visió de Laia Bonet, futura Tinenta d’Alcalde d’Urbanisme, Habitatge i Sistemes Urbans. A tots ells i elles, amb l’objectiu de constuir una Barcelona d’oportunitats, amb coneixement de la realitat i tocant de peus a terra s’afegeixen perfils com el de Marta Villanueva, infermera d’UCI que va estar en primera línia contra la pandèmia i que ocuparà la regidoria de Salut.

Durant la seva intervenció, Collboni ha posat en valor aquesta suma de sensibilitats i procedències, amb persones de dins i fora del partit, i el coneixement de tots els àmbits de la gestió municipal com a característica diferencial de la seva candidatura. “Estem compromesos i preparats per governar. Sabem com fer-ho perquè ho hem fet”, ha reblat.

De nou Barcelona

El PSC ha presentat tambe avui el lema de la campanya amb què els socialistes volen recuperar l’alcaldia de Barcelona. “De nou Barcelona. Collboni Alcalde” vol explicar als barcelonins i barcelonines que després de 12 anys d’aturada, Barcelona pot tornar a posar-se en marxa i apostar per a tornar a ser de nou allò que sempre ha estat, una ciutat per viure, amb ordre, oportunitats per a tothom i orgullosa del seu passat i el seu futur.

És tambe una apelació a un canvi necessari ara, perquè Barcelona reaparegui de nou. Un record als millors anys de la historia de la ciutat, construits amb alcaldes socialistes, i una mirada al futur perquè de la ma del PSC Barcelona sigui de nou la protagonista. De nou Barcelona. Collboni Alcaldeés, en definitiva, el claim recuperar ara la millor Barcelona amb el PSC i una crida a tothom a fer-ho possible el proper 28 de maig.