Actualitat

Georgina Ebrí, escollida candidata socialista a l’alcaldia de Roquetes

21 octubre 2022

Assemblea PSC Roquetes

Aquest passat divendres es va celebrar a Roquetes l’assemblea de l’agrupació local PSC Roquetes, on va sortir elegida la nova alcaldable per a les properes eleccions municipals de 2023.

L’acte, que va comptar amb la presència del Primer Secretari de la Federació PSC Terres de l’Ebre, Manel de la Vega, els militants i els simpatitzants del partit, va acabar amb l’elecció per unanimitat de Georgina Ebrí, com a candidata a l’alcaldia de Roquetes en les properes eleccions.

La candidata, regidora del PSC-EPR a l’Ajuntament de Roquetes des de l’any 2019, va posar sobre la taula la pluralitat i diversitat de la seva gent com un dels grans valors del municipi.

A més a més, va posar èmfasi en la importància d’un govern que treballi igualment per a totes i tots, amb visió de futur, que incentivi el desenvolupament econòmic de la ciutat i fomenti l’adopció de mesures de caràcter social que ara mateix no s’estan portant a terme.

Ebrí va anunciar que, a partir d’ara, el PSC obrirà un període en el qual contactarà amb els agents socials i entitats del municipi per tal d’elaborar un programa de treball, realista i adaptat a les necessitats actuals dels mateixos, sense deixar de banda l’ambició de la millora constant de la ciutat.

Moment de l'Assemblea del PSC Roquetes