Actualitat

“Em comprometo a fer un gran pacte amb els ajuntaments per a millorar els serveis públics”

28 abril 2024

El Primer Secretari del PSC i candidat a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa, s’ha compromès avui a “un gran pacte amb els municipis per a col·laborar i treballar amb els ajuntaments per a millorar els serveis públics”.

Illa ha afirmat que el Govern de Catalunya ha estat “10 anys d’esquena als ajuntaments. Per què aquesta reticència al món municipal en lloc d’aprofitar l’enorme potencial que té?“. Ho ha dit en un acte a Santa Coloma de Gramenet amb l’alcaldessa Núria Parlon i el ministre Jordi Hereu.

A la seva intervenció, Jordi Hereu ha assegurat que Salvador Illa “ha estat un exemple d’oposició democràtica per construir Catalunya. En moments complicats, ha acordat pressupostos i ha tingut respecte cap a les institucions. Així es guanya i s’acaba sent president”.

Per la seva banda, Núria Parlon ha assenyalat que “només Salvador Illa pot posar els serveis públics en el centre i unir els catalans i catalanes. Ho ha demostrat amb la seva valentia, la seva fortalesa, el seu rigor i la seva capacitat de treball”.