Actualitat

El PSC no permetrà que es perdi ni un sol euro

25 novembre 2022

Impost nuclear

“L’intent d’ERC de bloquejar la proposta del PSC de modificació de l’impost Nuclear és negar el dret dels municipis del territori a rebre els ajuts provinents d’aquest impost” Així de contundent ha estat Joaquim Paladella

“Necessitem recursos pel territori i estem decebuts amb ERC perquè amb mentides i acusacions contra el PSC pretenen torpedinar blindar per llei que 60 milions d’euros anuals serveixin per al desenvolupament de les Terres de l’Ebre”. O estan amb el territori o bé estan amb els seus dirigents de Barcelona, es pregunta Manel de la Vega, primer secretari del PSC de les Terres de l’Ebre.

Estem parlant del 50% perquè el PSC, en cinc ocasions, ha portat al Parlament la proposta de  passar del 20% actual al 50%, i reiteradament ERC s’hi ha negat. Una nova aritmètica Parlamentaria està fent possible aquesta proposta.

“No en tenen prou en què aquest any no han destinat ni un sol euro de l’impost nuclear a les Terres de l’Ebre, si no que ara ho han portat al Consell de Garanties Estatutaris què no farà res més que retardar l’aplicació d’aquest impost a les nuclears. L’actitud d’ERC de veure què no poden fer res per impedir aquest avanç econòmic ens acaba perjudicant el conjunt de pobles”.

“Esperem que ERC Rectifiqui i en la tramitació de la llei s’hi avingui amb la resta de forces polítiques del territori. Estem oberts a qualsevol fórmula que signifiqui una distribució equitativa d’aquests recursos, però no a renunciar al 50% d’aquests, ni a què l’àmbit d’actuació sigui menor del proposat per tal que l’impacte sobre el territori sigui més gran”. Continua dient Paladella

Roda premsa impost transició nuclear